Hvordan spiller man på odds online?

 

Det å spille på oddsen online er ikke noe som er spesielt komplisert eller vanskelig. Flere og flere går i dag til forskjellige casinoer på nettet for å spille og for å øke spenningen med et oddsspill.

Stort utvalg - mange valgalternativer

For det først finnes det meget mange tilbydere av forskjellige løsninger innen nettspill. Det er stor kamp om kundene, og det er en viss variasjon i hvor gode de forskjellige spillesidene er. Noen ønsker kun å tjene raske penger på engangskunder, mens andre forsøker å lage kule plattformer, og investerer litt arbeid, i et håp om å få deg som fast kunde.

Når det kommer til den grunnleggende seriøsiteten, er du relativt sikker om du velger ett spillested som er registrert innenfor EU-sonen. På grunn av fordelaktig regelverk finner man at mange nettbaserte spillesteder er registrert på Malta. Foruten på Malta, så finner man også en del forskjellige tilbydere på øyer i Vestindia som er underlagt Nederland, og på de britiske kanaløyene. Så lenge en slik etterrettelig organisasjonsform er gitt, så spiller du på en trygg sportsbok.

Neste steg etter at man har stadfestet etterretteligheten, er selvfølgelig at man må finne en sportsbok som man liker. Gjerne har man også lyst på en som gir de beste oddsene. Men det er ikke alltid like enkelt. Risikovurderingene til en bookmaker vil alltid variere litt fra tilfelle til tilfelle. Dette påvirker hva de kan tilby. Den beste måten å komme seg rundt denne variasjonen, for så å spille under de beste betingelsene som markedet har å tilby, er at man melder seg inn hos flere spillesteder på nettet for å kunne sammenlikne forskjellige tilbud. Det kan være ganske store forskjeller fra tilbyder til tilbyder, selv om det handler om det samme arrangementet eller den samme hendelsen.

Sjekk også hva andre sier

Det kan også være lurt å sjekke hva forskjellige artikler og forum sier om et spillested. Selvfølgelig vil man alltid finne noen som er misfornøyd med noe på et spillested, men om de fleste tilbakemeldingene om en sportsbok er skryt eller ros, så kan man egentlig prise seg lykkelig med at man har funnet et som kan fungere for en selv.

Resten er ganske enkelt og godt forklart på spillestedenes nettsider

Når du har funnet et sted hvor du har lyst til å spille, og de to ovennevnte kriteriene er oppfylt, er det bare å sette i gang. Registrer deg og ha det gøy.


comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 3000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 10.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 3 000 kr oddsbonus + 200 gratis spinn.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

bet365thumb

bet365 100% Startbonus opptil maksimale 1.000 kr

Besøk bet365 ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 100% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 100% Bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...
Spillselskaper på Nett   Hvordan spiller man på odds online?hits counter