Bitcoin – verdens største kryptovaluta for tipping

Bitcoin har opplevd en eksplosiv vekst i popularitet de siste årene, og Norge er intet unntak. På norske spillselskaper har bruken av Bitcoin blitt mer og mer utbredt, og dette har endret måten mange deltar i spill på. Dette har gitt både spillerne og bettingsidene nye muligheter og utfordringer.

Bitcoin, som den mest kjente formen for kryptovaluta, har mange tiltrekkende egenskaper. Den tillater anonymitet, raske transaksjoner og global tilgang, noe som gjør den spesielt tiltrekkende for online betting. Som en konsekvens, har bettingsider tilpasset seg denne trenden, og mange tilbyr nå Bitcoin som en betalingsmetode. Dette er klart et tegn på Bitcoin’s økende innflytelse i den digitale verden.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Mange kryptobonuser venter på deg

Å bruke kryptovaluta som Bitcoin på norske bettingsider kan være mer enn bare praktisk. Det kan faktisk være svært lønnsomt, takket være de attraktive bonusene som mange sider tilbyr. Noen bettingselskaper oppmuntrer bruk av Bitcoin og andre kryptovalutaer ved å gi unike og generøse bonuser.

Det kan være ekstra innskuddsbonuser, cashback-tilbud eller enda større belønninger. Dette gjør det ikke bare attraktivt å bruke Bitcoin for transaksjoner, men det gir også en ekstra fordel ved å maksimere dine potensielle gevinster.

Bitcoin betting på spillselskaper

Men husk, som med alle bonuser, er det viktig å lese vilkårene og betingelsene nøye. Sørg for å forstå omsetningskravene og andre regler før du aksepterer en bonus.

Alt i alt kan det å bruke Bitcoin på bettingsider gi deg en sjanse til å dra nytte av noen virkelig spennende bonuser, noe som kan gjøre din bettingopplevelse enda mer givende.

Slik setter du inn med Bitcoin

 1. Opprett en Bitcoin-lommebok: For å bruke Bitcoin for innskudd, trenger du først en digital lommebok. Det er flere tjenester på nettet som tilbyr dette, og mange av dem er gratis.
 1. Kjøp Bitcoin: Når du har en digital lommebok, kan du kjøpe Bitcoin fra en kryptovaluta-utveksling. Disse plattformene lar deg kjøpe Bitcoin med tradisjonelle valutaer som norske kroner.
 1. Gå til bettingsiden: Logg inn på din bettingside og gå til innskuddssiden. Her vil du kunne velge Bitcoin som innskuddsmetode.
 2. Følg instruksjonene: Bettingsiden vil gi deg en unik Bitcoin-adresse. Kopier denne adressen og gå tilbake til din digitale lommebok.
 1. Gjør innskuddet: I lommeboken, velg “send Bitcoin” og lim inn adressen du kopierte. Skriv inn beløpet du vil sette inn, bekreft transaksjonen, og vent på at den blir behandlet.

Slik tar du ut gevinstene dine med Bitcoin 

 1. Gå til uttakssiden: Logg inn på din bettingside og gå til uttakssiden. Her vil du kunne velge Bitcoin som uttaksmetode.
 1. Fyll ut informasjonen: Du vil bli bedt om å oppgi din Bitcoin-lommebokadresse. Dette er adressen som gevinstene dine vil bli sendt til. 
 1. Bekreft uttaket: Skriv inn beløpet du vil ta ut, og bekreft uttaket. Avhengig av bettingsiden kan det ta litt tid før transaksjonen blir behandlet.
 1. Motta gevinstene: Når uttaket har blitt behandlet, vil du motta gevinstene dine i Bitcoin i din digitale lommebok. Herfra kan du velge å beholde dem som Bitcoin, selge dem for tradisjonelle valutaer, eller bruke dem til å gjøre nye innskudd.

Bitcoin på norske spillselskaper

Bitcoin har definitivt funnet sin plass i den norske bettingverdenen. Kryptovalutaens popularitet og aksept har vokst enormt, og det er nå mange bettingsider som tillater innskudd og uttak med Bitcoin.

Bruken av Bitcoin på bettingsider kan ha flere fordeler. Her er fem av de mest bemerkelsesverdige:

 • Anonymitet: Bitcoin-transaksjoner gir en høy grad av anonymitet, da de ikke er knyttet til brukerens personlige identitet.
 • Raske transaksjoner: Bitcoin-transaksjoner kan behandles raskt, noe som betyr at innskudd og uttak kan skje nesten øyeblikkelig.
 • Lave gebyrer: I forhold til tradisjonelle betalingsmetoder, har Bitcoin generelt lavere transaksjonsgebyrer.
 • Global tilgjengelighet: Uansett hvor du er i verden, kan du bruke Bitcoin, noe som gjør det enkelt for spillere som ofte reiser eller bor i land med strenge restriksjoner.
 • Innovasjon: Bruken av Bitcoin viser at bettingsiden er moderne og fremtidsrettet, og følger med på teknologiske trender og utviklinger.

Denne økende trenden av Bitcoin betting er et klart tegn på den digitale valutaens innflytelse og påvirkning i den moderne verden. Det vil være spennende å se hvordan denne trenden utvikler seg i fremtiden.

Historien bak Bitcoin

Bitcoin, en banebrytende kryptovaluta, ble først introdusert i 2008 av en anonym person eller gruppe under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Den ble lansert året etter, i 2009, som en åpen kildekodedesign. Fra begynnelsen ble Bitcoin skapt med det formål å tilby en ny form for digitalt penger uten innblanding fra banker eller myndigheter. 

I de første årene ble Bitcoin sett på med skepsis, og dens verdi var nesten ubetydelig. Men etter hvert som flere mennesker begynte å se verdien i teknologien bak Bitcoin – den desentraliserte blokkjeden – begynte valutaen å øke i verdi og popularitet. 

I dag er Bitcoin en av de mest verdifulle og anerkjente digitale valutaene i verden. Dens kraftige fremvekst har endret finansmarkedet og forårsaket en digital revolusjon. 

I Norge har bruken av Bitcoin også steget. Denne trenden gjenspeiles i den norske bettingindustrien, hvor stadig flere nettsider tilbyr Bitcoin som betalingsalternativ. Med hurtige transaksjoner og muligheten for anonymitet, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor mange foretrekker denne metoden for å plassere sine spill. Bitcoins historie er en historie om innovasjon og endring, og dens innvirkning på bettingindustrien er bare et eksempel på dette.

Oppsummering

Bitcoin har revolusjonert måten vi håndterer penger på, og norske spillselskaper er ikke et unntak. Med økende popularitet og aksept, gir Bitcoin mange fordeler for spillere – fra anonymitet og raske transaksjoner, til lave gebyrer og global tilgjengelighet. Det er også muligheter for å tjene ekstra bonuser ved å bruke Bitcoin. Med så mange fordeler er det lett å se hvorfor mange har begynt å foretrekke Bitcoin når de spiller online. Men som alltid, er det viktig å være informert og forsiktig, spesielt når det kommer til slike transaksjoner. Uansett, Bitcoin gir et spennende glimt inn i fremtiden for online betting.