Fotball-VM 2022 – odds på VM i Qatar

VM i fotball er verdens største idrettsarrangement og hver fjerde sommer konkurrerer 32 land om æren av å kunne kalle seg verdensmestere. I juni og juli er det som regel en skikkelig fotballfest når hele verden stopper opp for å nyte et mesterskap som er noe utenom det vanlige. I 2022 er det igjen tid for VM, men denne gangen blir det veldig annerledes.

VM i 2022 spilles i Qatar. Landet i Midtøsten har for varme temperaturer om sommeren til at det kan arrangeres et mesterskap. Derfor avgjøres VM for første gang noensinne i løpet av vinteren i stedet. Det blir VM i adventstiden i stedet. Vanligvis er det håndballjentene som engasjerer de idrettsinteresserte nordmennene i juletid, men i 2022 blir det VM i fotball hvor alt fokus er.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Slik skal VM i Qatar 2022 avgjøres

VM i Qatar 2022 har premiere 21. november, hvor vertslandet som vanlig er på banen under premieren. Turneringen går deretter til 18. desember, som er datoen for finalen. Dermed spilles VM midt i julehandelen og det blir mildt sagt et annerledes mesterskap.

Valget av Qatar som vertsland har vakt massiv kritikk. Delvis på grunn av de høye temperaturene og at man derfor må spille om vinteren. Men hovedsakelig på grunn av anklagene om bestikkelser som viste at nasjonen jukset mesterskapet. I tillegg har det vært rapporter om at mer enn 12.000 arbeidsinnvandrere døde under byggingen av arenaene og andre VM-relaterte bygninger.

Betting på VM vil være som vanlig

Men selv om det er et kontroversielt mesterskap med tanke på valg av vertsland, er dette av mindre betydning med tanke på betting og odds. Det vil definitivt bety massevis av odds og markeder for de som er sultne på virkelig kule odds. Hver kamp vil ha mange hundre markeder og det er mye å oppdage for deg som spiller.

Ingen turneringer vekker like stor interesse som VM og dette merkes også på oddsen da mulighetene er enorme. Spill på hvem som vinner en kamp eller hvilken spiller som blir målscorer. Du kan også spille på hvor mange mål det blir i kampen eller til og med i løpet av første omgang. Uansett finner du mange alternativer for å tippe på VM.

Mange bonuser å hente under VM

Alle som ønsker å hente en bonus og få mer penger å spille for bør holde et ekstra øye med VM. Fordi interessen er så stor, skjerpes konkurransen ytterligere. Dette betyr at spillselskapene prøver å få så mange kunder de kan og en måte å tiltrekke seg spillere på er med bonuser. Under VM blir det derfor galskap med ulike oddsbonuser tilgjengelig for deg.

Dels som ny spiller gjennom en innskuddsbonus, som betyr at bettingsiden matcher ditt første innskudd. Men fremfor alt er det boostede odds på alle kamper å hente. I tillegg kan du få risikofrie spill, reload-bonus som eksisterende medlem og gratisspill. Motta en bonus for å få mer ut av opplevelsen din.

Det blir det 22. verdensmesterskapet for menn

VM i Qatar blir tidenes 22. mesterskap i fotball VM. Hvert fjerde år har VM vært arrangert siden Uruguay vant sin første hjemmeturnering i 1930. De eneste årene VM ikke har blitt spilt er i 1942 og 1946 på grunn av andre verdenskrig. Men siden 1950 har det ikke vært noen pause. Antall lag er økt gradvis og VM i Qatar blir det siste mesterskapet med 32 lag som i 2026 i Mexico, Canada og USA vil det være 48 lag som deltar.

Brasil har flest VM-gull med sine fem titler, den siste kom i 2002. Tyskland og Italia har fire gull mens Argentina, Frankrike og Uruguay har to gull hver. Spania og England har også vunnet VM-gull, noe som betyr at totalt 8 nasjoner har vunnet VM.