Slik kommer man igang med sportsbetting

Mange kjenner godt til sport og spill og vet hvordan dette fungerer og hvordan man gjør det i praksis. I mange år var det enkleste å levere inn tippe- eller oddskupongen hos den lokale kommisjonæren. Eller man hadde rett og slett ikke noe alternativ. Siden den tid har spillverdenen gjennomgått en rivende utvikling. Internett kom på plass og det ene spillselskapet etter det andre ble tilgjengelig online. Dermed har man i dag tilgang på massevis av bookmakere og ikke bare den lokale. I takt med denne utviklingen har mange prøvd seg på sportsbetting online, men ikke alle har erfaring med det. For de som aldri har prøvd oddsspill på nettet kan det kanskje være greit å vite hvordan man kommer i gang. Så veldig vanskelig er det ikke, men det gjelder å finne ut av det i riktig rekkefølge.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Finn et bettingselskap på nettet

Når man er blitt så nysgjerrig på dette med sportsbetting at man vil finne ut mer av dette og gjerne plassere et veddemål eller to på sport, er det greit å starte med å finne et anerkjent spillselskap. Disse er det mange av i verden, så med et enkelt nettsøk på betting dukker det nok opp mange navn. Både kjente og ukjente. Om man er helt ny til dette med spill kan det kanskje være greit å starte hos et selskap man har hørt om tidligere. Det gir sannsynligvis best trygghet i starten. Senere kan man prøve seg hos flere selskaper om man vil det. Innenfor sportsbetting gir det også størst fleksibilitet i forhold til oddsbetingelser å ha konto hos flere bookmakere.

Når valget har falt på et spillselskap starter man med å registrere seg med nødvendig personlig informasjon. Når den nødvendige registreringen er gjort har man åpnet en spillkonto. Deretter må man for å kunne spille, sette inn penger på kontoen. Noe man enklest gjør via kortløsninger eller elektroniske lommebøker. I forbindelse med registrering eller mest sannsynlig i forbindelse med det første innskuddet, får man gjerne en påskjønnelse eller velkomstgave av bettingselskapet i form av en bettingbonus eller gratisspill. Dette gir mer å spille for uten at man må ofre egne penger.

Slik kommer man igang med sportsbetting

Slik spiller man på odds

Med egne penger og eventuelle bonuser ligger forutsetningene til stede for å kunne spille. I sportsseksjoner kan man spille på både odds og liveodds. Hvordan man spiller er likt, den eneste forskjellen er tidspunktet man kan og må spille innen. I en Sportsbook kan man spille på de fleste idretter, og det er tusenvis eller gjerne titusenvis av spillmuligheter hver eneste måned. Innenfor store idretter som for eksempel fotball, er det også utrolig mange ting det kan spilles på. Det er nesten bare fantasien som setter begrensninger. I sportseksjonen kan man også få analyser og tips som kan være greie å få med seg i forkant av beslutningen av hva man skal spille på.

Når man har bestemt seg for hva man skal spille på, velger man hvor mye man ønsker å spille for. Deretter når man leverer inn spillet eller kupongen trekkes dette beløpet fra spillkontoen. Har man for eksempel satt inn tusen kroner på kontoen og synes at man vil spille for fem hundre kroner til 1,25 i odds på at Liverpool vinner hjemme mot Cardiff, og det samme beløpet til 1,65 i odds på at Chelsea vinner borte mot Burnley, er det enkelt å gjøre det. Har man også fått en tilsvarende bonus på tusen kroner, kan man spille på casinoets regning på hva enn man ønsker innenfor sport.