Bundesligaen – odds på tysk fotball

Den tyske toppfotballen i Bundesliga, regnes ved siden av fotballen i Premier League, La Liga, Ligue 1 og Serie A, som de fem store i europeisk klubbfotball. De tyske lagene markerer seg godt og kommer ofte langt i europacupene. Det hører heller ikke til sjeldenhetene at de går helt til topps. Liker du å spille odds på fotball, vil det alltid være mer enn nok å velge blant i kampene i Bundesligaen.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Bundesliga siden 1963

Tyskland er en stolt fotballnasjon med mye fotballglede, og det tyske landslaget har markert seg i alle år. Likevel kom ikke en nasjonal toppdivisjon på plass i datidens Vest-Tyskland før i 1963. Før den tid spilte lagene i regionale serier, før seriemesteren ble kåret gjennom et sluttspill med seriefinale. Bundesliga består av 18 lag, noe som betyr at hvert lag spiller til sammen 34 kamper i løpet av en sesong. De to lagene som ender sist i Bundesliga rykker direkte ned til nivå to. Laget som blir tredje sist spiller nedrykks-playoff mot laget som ble nummer tre på andre nivå. I Bundesliga er det også en lengre pause i løpet av vinteren.

Det var FC Köln som vant den første utgaven av Bundesliga, da de ble seriemestre i 1963/1964-sesongen. Etter den gang er det blitt mye gull til Bayern München. Gjennom de 58 fullførte sesongene av Bundesliga, har det tyske storlaget fra Bayern vunnet mer enn halvparten av seriemesterskapene. Per nå har Bayern München imponerende 30 seriemesterskap, i tillegg til at de er blitt nummer to i Bundesliga 10 ganger. Laget har nå vunnet ni sesonger på rad siden 2012/2013-sesongen, og mye tyder på at de sikrer seg det tiende strake seriemesterskapet på rad etter sesongen 2021/2022.

12 lag har vunnet Bundesliga en eller flere ganger. Nest flest ligatitler har Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach med 5 titler hver. Deretter på listen følger Werder Bremen med fire, mens både Hamburger SV og Stuttgart har tre seriemesterskap hver. Flest sølvmedaljer i Bundesliga er det Borussia Dortmund, Schalke 04 og Werder Bremen som har. Disse lagene har tatt sølv i ligaen 7 ganger hver.

Bundesligaen - odds på tysk fotball

Det er mye du kan spille odds på i Bundesliga

Planlegger du litt oddsspill på Bundesliga, er det mye du kan spille på, og du kan starte med dette allerede før sesongen begynner. Før sesongstart er det mulig å plassere lange vinnerspill (outrights) på hvilket lag som kommer til å bli seriemester i Bundesliga. Det samme gjelder hvilke to lag som rykker ned, hvilket lag som må spill nedrykks-playoff, og hvilken spiller som blir toppscorer i Bundesliga. Det er alltid noen managere som ikke sitter sesongen ut, og dette åpner for oddsspill på hvilken manager som sparkes først, eller hvilke managere som må pakke sakene sine i løpet av sesongen.

Oddsspill på enkeltkamper i Bundesliga

Enkeltkampene i Bundesliga kan by på hundrevis av forskjellige oddsspill på spillselskaper. Vinnermarkedet HUB er det største, men du kan også plassere odds på hjemmeseier, borteseier eller uavgjort ved pause. Eller hvorfor ikke ta disse to spillene på samme kupong? Du kan spille odds på om det første målet i kampen mellom Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen kommer på straffespark, corner eller frispark, og du kan spille odds på om Bayern München laget det første målet når de møter Borussia Mönchengladbach.

Du har sikkert en favorittspiller eller to i Bundesliga, og det finnes oddsmarkeder hvor du kan spille på om konkrete spillere scorer i løpet av kampens første 5, 10, 15 eller 20 minutter. Det samme gjelder om en konkret spiller pådrar seg gult eller rødt kort, eller om vedkommende lager straffespark i en aktuell kamp.