Betting på Tippeligaen – Odds på Eliteserien

Skal du følge den beste fotballen i Norge er det Tippeligaen som gjelder. Ligaen heter egentlig Eliteserien, men mellom 1990 – 2016 var det Tippeligaen som gjaldt. Dermed er det fortsatt slik i dag at nordmenn flest fortsatt sier Tippeligaen og det gjør vi også. Det er her Norges beste fotballag bestemmer seg for å vinne seriegullet og dermed kvalifisere seg til Champions League. I Tippeliggan er det massevis av odds tilgjengelig for deg som norsk spiller. Begynn å spille i dag og kom i gang med et spillselskap i Norge. De norske bettingsidene har generelt veldig gode odds på norsk fotball og på Tippeligaen.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Bruk en oddsbonus på Tippeligaen

Ønsker du å få mer ut av spillingen din på Tippeligaen kan du velge å motta en oddsbonus. Det vil gi deg virkelig gode muligheter til å satse på norsk fotball. Med mer penger å spille, reduseres også risikoen din. Er du ny kunde hos et spillselskap kan du motta en innskuddsbonus. Men det er andre bonuser å oppdage også. Hos Tippeligaen vil det være massevis av bonuser tilgjengelig i løpet av sesongen. Du kan motta boostede odds når et derby eller storkamp venter. I løpet av sesongen vil det også være risikofrie spill og andre ting tilgjengelig. Motta en oddsbonus og oppdag selv hvor mye mer du får ut av betting når du spiller på Tippeligaen.

Rosenborg har vunnet flest serietitler

Det er totalt 16 lag som spiller i Eliteserien. Alle lag møter hverandre to ganger, en gang hjemme og en gang borte. Lagene i Tippeligaen kommer fra hele Norge og folk som heier på et lag gjør det ofte av en geografisk grunn, selv om det ikke alltid er tilfelle. Kampene i Tippeligaen trekker vanligvis godt publikum. Omtrent 1,5 millioner betalende tilskuere ser kampene direkte i løpet av en sesong.

Rosenborg har vunnet flest seriemesterskap. De har totalt 26 seriegull, som er betydelig flere enn alle andre. Mellom 1992 og 2004 vant de 13 mesterskap på rad. Viking har sju seriemesterskap og VIF har fem. Inntil det ble en nasjonal liga var det Fredrikstad som hadde flest gull med sine ni titler mellom 1938 – 1961.

betting på tippeligaen

Det er mange odds på Tippeligaen

Det er mye tilgjengelig når det gjelder odds hos spillselskaper på Tippeligaen. Før sesongen er det outrights, såkalte langsiktige vinnerspill. Da kan du tippe på hvilket lag som vinner Eliteserien eller vinner en medalje. Du kan også tippe på laget du tror vil rykk ned til OBOS-ligaen som er andredivisjon. I kategorien finner du også odds på hvem som blir toppscorer i Tippeligaen. Det kan være spennende å plassere odds på disse markedene og deretter følge dem i løpet av sesongen.

Hver kamp har hundrevis av oddsspill

I Tippeligaen har hver eneste kamp hundrevis av forskjellige oddsspill på fotballbetting. Dette lar deg satse på mye mer enn bare hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Du kan også satse på hvordan resultatet blir frem til pause og det er mulig å ha flere markeder på samme kupong.

Resultater full tid er også et vanlig alternativ. Blir det 1-0, 2-3 eller 4-1? Disse markedene tilbyr ofte virkelig gode odds. Hvilket lag scorer først og hvordan går målet? Har du en favorittspiller er det mange odds på denne også. Vil favorittspilleren din score eller assistere i kampen? De fleste kamper har mange hundre markeder tilgjengelig.

Du kan også spille live på Tippeligaen også. Hver kamp gjennom sesongen er tilgjengelig for live betting. Det er ofte mer spenning for de som tipper live. Tippeligaen er ofte en jevn liga, noe som gjør den veldig bra for livebetting. Du kan også motta en oddsbonus og bruke den til din betting på Tippeligaen hvis du føler for det.