Odds og betting på tennis hos bookmakere

Tennis er en av verdens største idretter, og derfor er oddsen og markeder på tennis også fantastisk. Sporten er perfekt egnet for betting, da det bare er to utfall fordi en kamp ikke kan ende uavgjort. Spillselskaper i Norge tilbys både vanlige odds før en kamp og live betting på tennis.

Molla Mallory er den beste norske tennisspilleren gjennom tidene og var aktiv i første halvdel av 1900-tallet. I dag er det Casper Ruud, født 1998, som er den store norske stjernen, og forhåpentligvis kan han snart begynne å nå de virkelig fine plasseringene.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

De største turneringene på tennis er Grand Slam

Det er ingen tvil om at det er Grand Slam som er høydepunktet for spillerne i løpet av et tennisår. Totalt arrangeres det fire Grand Slam-turneringer årlig. Dette er Australian Open i Melbourne, French Open i Paris, Wimbledon i London og US Open i New York. Når disse turneringene pågår, er oddsen også den beste.

All Grand Slam arrangeres for både menn og kvinner så vel som i dobbel og singel. Det er Roger Federer og Rafael Nadal som har flest Grand Slam-titler noensinne, men den litt yngre Djokovic er i ferd med å ta igjen og kan veldig godt gå rundt begge to, siden han har flere år igjen i toppen enn konkurrentene som begynner å bli litt eldre.

Vanlige markeder for tennis betting

Siden en kamp ikke kan ende uavgjort, er kampvinnere et takknemlig marked. Da spiller du rett og slett live på den du tror vil vinne kampen. Men det er mange flere markeder enn det å oppdage på tennis. For eksempel kan du satse på hvor mange sett du tror vil være i en kamp. En kamp i tennis varer i fem sett, og dermed må en av spillerne vinne tre sett for også å vinne kampen. For eksempel kan du spille over 3,5 sett eller under 4,5 sett hvis du foretrekker det.

I tillegg er det flere andre alternativer. Satse på den du tror vil vinne første eller andre sett. Det er også odds på hvert enkelt spill gjennom hele kampen, noe som gir opplevelsen et ekstra preg. Du kan også satse på riktige resultater og mange andre ting når du satser på en tenniskamp.

Live betting på tennis

Få idretter er like optimale for livebetting som tennis. Dette er delvis fordi en kamp varer veldig lenge, men fremfor alt fordi den kan svinge veldig raskt. I tennis er det viktig å ha momentum, og vi har sett flere eksempler på spillere som hadde en klar ledelse, men som senere mistet den og tapte kampen.

Med live betting på tennis er det veldig unike markeder. Du kan bryte ned hvert spill og odds etter hver ball i kampen. Sats også på hvem som får neste poeng, eller om det blir deuce. Alternativene er rett og slett mange for de som liker å live betting når det gjelder tennis.

Bruk en oddsbonus på tennis

Når du registrerer deg som en ny spiller hos en bookmaker, tilbys vanligvis en oddsbonus. Du kan bruke denne bonusen til å satse på tennis, noe som gir mer penger å spille for, samtidig som risikoen reduseres betydelig. Bettingselskapene lar deg alltid velge hvilken sport du skal bruke bonusen til. Derfor er det gratis å velge tennis hvis du vil.

Nøyaktig hvordan en betting bonus ser ut kan variere, men oftest er det en innskuddsbonus du kan motta. Før du mottar et tilbud, er det imidlertid best å sjekke reglene og vilkårene slik at du har full kontroll over hva som gjelder tilbudet du velger å motta.