Betting på US Open

Betting på US Open tilbyr spenning og underholdning for tennisentusiaster verden over. Dette prestisjefylte mesterskapet er et av de fire store Grand Slam-turneringene. US Open tiltrekker seg de beste talentene i tennisverdenen. Med sin rike historie og status som en av årets mest etterlengtede sportsbegivenheter gir US Open fansen muligheten til å engasjere seg direkte gjennom betting. Enten du er en erfaren spiller eller ny til verdenen av sportsbetting åpner US Open for en rekke spennende muligheter til å plassere dine spill. Med riktig strategi og kunnskap kan du øke din spenning og kanskje til og med din gevinst, mens du nyter toppklasse tennis på spillselskaper.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Populære oddsmarkeder på US Open

US Open er en arena hvor tennisens elite møtes og for fansen er det ikke bare spenningen ved kampene som tiltrekker men også muligheten til å delta i betting. Med et bredt utvalg av oddsmarkeder er det mange måter å engasjere seg på.

Betting på US Open

Langtidsspill

  • Vinner av turneringen: Her kan du plassere spill på hvem du tror vil løfte trofeet ved turneringens slutt.
  • Nå semifinale/finalen: Et spill på hvilke spillere som vil nå de siste stadiene av turneringen.
  • Spiller med flest aces: En interessant markedsandel hvor du gjetter hvilken spiller som server flest ess gjennom turneringen.

Live odds

  • Vinner av neste game/sett: Underveis i kampene kan du plassere spill på hvem du tror vinner det neste gamet eller settet.
  • Antall games i et sett: Her kan du satse på hvor mange games det vil bli i et bestemt sett.
  • Breakpoints reddet: Et dynamisk spill hvor du gjetter hvor mange breakpoints en spiller vil redde i løpet av en kamp.

Pre-match odds

  • Matchvinner: Før en kamp starter, kan du velge hvem du tror vil vinne matchen.
  • Antall sett i kampen: Her satser du på hvor mange sett kampen vil inneholde.
  • Nøyaktig score: For de som søker høyere odds kan du satse på den nøyaktige scoren i sett eller i matchen som helhet.

Betting på US Open tilbyr en ekstra dimensjon til turneringsopplevelsen, og med riktig kunnskap og strategi kan det også være en mulighet til å vinne stort. Enten du foretrekker langtidsspill og analyserer spillernes form over tid, eller du trives med spenningen fra live odds, er det viktig å spille ansvarlig og nyte hvert øyeblikk av turneringen. Med disse populære oddsmarkedene er du godt rustet til å ta del i handlingen på US Open.

Kombiner med live stream på spillselskaper

Mange norske spillselskaper tilbyr en fantastisk mulighet til å se US Open-kampene direkte gjennom sine plattformer. Dette betyr at du kan følge med på dine favorittspillere og kamper helt gratis. Så lenge du har en aktiv konto. Denne tjenesten gir en ekstra dimensjon til bettingopplevelsen. Du kan plassere live odds mens du ser kampene utfolde seg i sanntid. Det skaper en mer engasjerende og interaktiv måte å oppleve turneringen på. Du kan både nyte toppnivå tennis og samtidig ha sjansen til å vinne basert på dine observasjoner og analyser. Å kombinere live streaming med live betting hos spillselskaper åpner opp for en helhetlig og spennende måte å engasjere seg i US Open på. Og alt dette fra komforten av ditt eget hjem.

US Open historie

US Open startet i 1881. Da var det en herreturnering. Kvinnene startet i 1887. Turneringen har vokst siden. Den spilles i New York. I starten var den på gress. I 1978 byttet den til hardcourt. US Open er kjent for nattkamper. Disse startet i 1975. Turneringen er åpen for amatører og profesjonelle. Det gjør den unik. Mange legender har vunnet her. Navn som Serena Williams og Roger Federer er eksempler. US Open er en del av Grand Slam. Det inkluderer også Australian Open, French Open, og Wimbledon. Fans fra hele verden følger med. US Open er ikke bare tennis. Det er en stor begivenhet med underholdning. Det er også kjent for sin energi og atmosfære. Turneringen feirer også likhet og det var den første Grand Slam som ga lik premiepenger til menn og kvinner. US Open fortsetter å inspirere og underholde.

Oppsummering

US Open er mer enn en tennisturnering. Den er en global begivenhet som tiltrekker seg fans og spillere fra hele verden. Med sin rike historie og status som en del av Grand Slam, representerer US Open det ypperste innen tennis. Spillere kjemper om ære på hardcourtene i New York, under både sol og flomlys. Fansen nyter spenningen ved live kamper, enten på stadion eller via streaming hos spillselskaper. Betting legger til ekstra spenning, med mange muligheter fra pre-match til live odds. US Open er også en pioner for likhet, ved å tilby lik premiepenger til menn og kvinner. Dette gjør den ikke bare til en sportsbegivenhet, men også et symbol på fremgang og inkludering. Hvert år skriver US Open nye kapitler i tennishistorien og fortsetter å begeistre og inspirere en global tilhengerskare.