Betting med kryptovalutaer

Hos norske bookmakere har vi sett flere og flere implementere kryptovalutaer som betalingsmetode. Dette er kanskje ikke så rart ettersom den norske stat i mange år har forsøkt å få slutt på at nordmenn spiller med utenlandske bookmakere. Men nå ser det ut til at kryptovalutaer kan løse problemet. For det første gjør det deg mer anonym når du spiller. Men det er også andre fordeler som raske innskudd og uttak. I denne artikkelen går vi gjennom alt du trenger å vite om odds og betting med kryptovaluta.

Digge bettingsider

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Curacao Spillselskaper er mest vanlige for kryptobetting

Curacao er et land som utsteder gamblinglisenser til bookmakere. De har eksistert i mange år, og den mest kjente lisensutstederen fra landet er Curacao eGaming. Det er også Curacao eGaming som er den beste lisensen for spillselskaper fra landet. Når det gjelder bettingselskaper med kryptovaluta, er også Curacao hva som gjelder.

Det er ikke mulig å spille med kryptovalutaer på Norsk tipping og det er svært uvanlig hos bettingselskaper med lisens fra Malta også. Men på Curacao har det blitt mer eller mindre standard å tilby kryptovalutaer som betalingsmåte. Dette er noe stadig flere norske spillere også har valgt å bruke når de skal gjøre innskudd og uttak.

Betting med Bitcoin

Bitcoin er det desidert vanligste alternativet når det kommer til kryptovalutaer og spillselskaper. Bitcoin er også den mest verdifulle av alle kryptovalutaer. Bitcoin er et godt alternativ for de som er nybegynnere med kryptovaluta. Dette er fordi det er alternativet som er tilgjengelig de fleste steder og mange steder aksepterer i dag Bitcoins i tillegg til spillselskaper.

Bitcoin har eksistert siden 2008 og i dag er det rundt 17 millioner Bitcoins i omløp. Grensen er 21 millioner Bitcoins, det er maksimalt antall. Et innskudd og uttak tar rundt 10 minutter med Bitcoin, noe som gjør det perfekt for bookmakere.

Betting med kryptovalutaer

Ethereum blir mer og mer vanlig

Når det kommer til ulike kryptovalutaer er Ethereum nummer 2. Lansert i 2015 er Etherum mye mer enn bare en kryptovaluta. Det er blant annet andre funksjoner som smarte kontrakter, muligheten til å kjøpe NFT-er og mye mer. Fordelen med Etherum er at en overføring tar 15 sekunder, noe som er veldig raskt, noe du garantert vil sette pris på når du skal ta ut gevinstene dine. Mange snakker om Etherum som den «neste Bitcoin», men det gjenstår å se om det blir tilfelle.

Dogecoin er en vitsmynt som gikk hjem

Da Dogecoin ble lansert i 2013, ble den lansert som en vits og en parodi på kryptovalutaer. Det er Shiba Inu, et kjent meme som er logoen og symbolet til kryptovalutaen. Dogecoin-innskudd og -uttak tar ca. 1 minutt, noe som også gjør det til et godt alternativ for bettingsider.

Litecoin kan også brukes

Litecoin er veldig lik Bitcoin og ble lansert for å tilby et alternativ til Bitcoin som ville være bedre enn originalen. Lansert i 2011, deres USP er at de har billigere og raskere transaksjoner enn Bitcoin. Dette er fordi en overføring tar cirka 2,5 minutter, noe som gjør den til et av de bedre alternativene for innskudd og uttak hos oddsselskapene.

Få en kryptobonus

Å motta en oddsbonus er noe mange velger å gjøre når de vil spille hos en bookmaker. Heldigvis finnes det flere forskjellige bookmakere som i dag tilbyr separate bonuser som cashback for de som spiller med kryptovaluta. På denne måten har du også mulighet til å få enda flere fordeler dersom du bruker kryptovalutaer når du gjør et innskudd hos et spillselskap.

Det kan for eksempel være at du bruker en kryptobonus hvor du får et større bonusbeløp dersom du gjør et innskudd. Det er også ekstra bonuser for lojale spillere å kreve dersom de bruker kryptovaluta. Bare sørg for å sjekke vilkårene og betingelsene for bonustilbudet ditt som du får med kryptovalutaer. Det er mange forskjellige alternativer å oppdage, men vilkår og betingelser varierer, så sørg for å følge med på dette.

Sammendrag av betting med kryptovalutaer

Til tross for at verdien på kryptovalutaer er lavere enn før, tyder alt på at vi vil se flere og flere bookmakere tilby dette. Fremfor alt appellerer de til norske spillere som lenge har hatt store problemer med innskudd og uttak. Den norske stat har forbudt banker å forholde seg til utenlandske spillselskaper og flere e-lommebøker er blokkert.

Med kryptovaluta unngår du dette problemet. Hele poenget med kryptovalutaer er at det ikke er noen bank eller regjering involvert. På denne måten er det nok av forutsetninger for å bruke disse betalte tjenestene uten problemer. Du blir mer anonym når du spiller og tar vare på myntene dine selv.

I dag er det en haug med forskjellige kryptovalutaer å oppdage. Bitcoins er de mest kjente, men det finnes andre også, såkalte alt coins. Dette lar deg bruke Ethereum, Litecoin, Dogecoin og mange flere i bettingen din. Ulike spillselskaper har forskjellige alternativer. Men det viktige er at du i dag har gode forutsetninger for å spille odds med kryptovaluta.