Fotball og betting

Innenfor sport og spill er det ingen idrett som er i nærheten av å konkurrere med fotball. Dette er kongen av sportsbetting. En sport som er stor uansett hvor man befinner seg i verden. Dette er selvsagt en stor fordel for alle som liker å plassere noen veddemål på denne idretten hos spillselskapene. Med et enormt utvalg av kamper og spillmuligheter er det alltid noe å satse på.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Mange spillmuligheter i fotball

En fotballkamp har som kjent tre mulige utfal. Enten hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Dette gjør at det er enkelt å spille på sluttresultatet og eventuelt pauseresultatet. Med litt god informasjon er det også enkelt å forutse med stor sannsynlighet hvilket av disse tre alternativene som er mest sannsynlig. Dette gjør at det kanskje ikke er så spennende å spille på en kamp, samtidig som man heller ikke sitter igjen med det store overskuddet siden det spilles til lave oddsbetingelser.

For å gjøre det litt mer spennende byr derfor mange kamper på et hav av andre spillmuligheter utover selve utfallet av kampen ved halv- og fulltid. I enkelte kamper finner man kanskje så mye som 250 forskjellige ting det kan plasseres veddemål på. Det kan spilles på hvor mange mål det blir i løpet av kampen og hvor mange som scores før pause. Det kan spilles på hvilket lag som scorer først og om et lag scorer et visst antall mål. Selvsagt kan det spilles på hvem som scorer fleste mål eller hvem som er den første målscoreren. Samtidig er det også mulig å spille på om den første scoringen kommer på straffespark, corner eller et frispark. Om det scores innenfor eller utenfor 16-meteren. Det kan også spilles på pauseresultat og sluttresultatet når det gjelder scorede mål. Dette er bare noen eksempler på alt som er mulig, så det er ikke rart at fotballsbetting er populært.

Dette vinner du med suksess i fotballbetting

Om du tenker å spille på sluttresultatet i en kamp i Premier League mellom Liverpool og Fullham kan hjemmeseier, uavgjort og borteseier spilles til odds på henholdsvis 1,15, 3,75 og 5,80. Det betyr at oddsekspertene finner det meget sannsynlig at Liverpool vinner. Satser du en tusenlapp på Liverpool-seier vil du få tilbake 1150 kroner fra bookmakeren din. Det vil si en gevinst på 150 kroner. Du blir ikke rik på dette, men samtidig er en avkastning på 15% i løpet av noen timer mye bedre enn hva du får på en bankkonto.