Spill på Premier League

Verdens beste fotballiga finnes i Storbritannia, og det er ingen liga i verden som har større interesse enn Premier League. Derfor er betting på Premier League det de fleste spillerne foretrekker å satse på. Det er mye å oppdage med et vanvittig utvalg av odds og markeder i den britiske ligaen.

Norge har store lenker til Premier League. Ole Gunnar Solskjær er trener for Manchester United og det er mange andre nordmenn som har gjort inntrykk i ligaen gjennom årene. Når det gjelder odds og betting, er det ingen bedre liga enn Premier League for de som vil ha mange markeder å velge mellom.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 5.000 kr + 500 gratisspinn
2
5% Ukentlig cashback på odds
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opp till 2000 NOK
5
200% opptil 100 EUR

Langsiktige odds før sesongen starter

I løpet av Silly Season er det alltid store spekulasjoner om hvem som vil vinne ligaen, havne i topp 4 og hvilke lag som forlater. Det er mulig å satse på dette også før sesongstart. Du kan satse på hvem du tror vinner hele Premier League eller hvilke lag som forlater serien og dermed får spille i Championship neste sesong.

Det er også odds på hvilke lag som havner i topp 4 og får spille Champions League neste sesong. Andre vanlige markeder for langsiktig spill er toppscorere og hvem som får flest assists på en sesong. Du kan også teste head 2 head der du spiller hvilket av to lag som havner øverst på tabellen.

Andre markeder i Premier League

Når sesongen starter, kan du plassere oddsen på alle kamper fra første runde til runde 38 som er de siste kampene. Hos Norges beste bookmakere er det flere hundre markeder i alle kampene. Det spiller ingen rolle om det er Manchester-derby eller duell i bunnkampen, oddsen er tilgjengelig uansett.

Det vanligste markedet å spille i er 1X2 hvor du spiller kampvinnere eller kampen slutter uavgjort. Du kan også plassere odds på målscoreren, antall mål, hvor mange hjørnespark det blir i kampen og mye mer. Det er ingen årlig fotballliga som har flere muligheter enn Premier League.

Live betting og live stream i Premier League

I følge de fleste øker live betting betydelig i Premier League. Det er noe spesielt å spille i en kamp som pågår fordi alt går så fort. I tillegg venter mer moro og fremfor alt mer unike markeder og høyere spenning. Du kan satse på at neste lag eller spiller scorer, får gult kort eller hvilket lag som har flest pasninger de neste 15 minuttene. Det er mange alternativer i live betting på Premier League.

Dessverre er det ikke mulig å streame Premier League med bettingselskapene ennå. Imidlertid er det mange andre idretter du kan streame hos bookmakere. Siden 2018 har Nent Group rettighetene til å vise Premier League i Norge. Dermed er det Viasat og Viaplay som gjelder de som vil streame Premier League. Tidligere var det TV 2, men nå er det Nent Group som gjelder.

De største lagene som følger i Premier League

I engelsk fotball snakker folk om de “Big 6”. Det er Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Arsenal og Chelsea. Men det er langt fra sikkert at det er disse lagene som havner blant de seks beste. For eksempel har vi sett Leicester vinne både Premier League og FA Cup de siste årene. Andre lag har også kvalifisert seg før, for eksempel Tottenham og Arsenal. Spesielt Arsenal har mistet statusen som en absolutt toppklubb.

Når de største lagene spiller kamper, spesielt mot hverandre, er det mange bonuser og tilbud der ute. Det kan være morsomt å motta en oddsbonus i Premier League, og du kan stole på tilbakevendende tilbud i mengder når de største lagene spiller en kamp.