4.2 / 5.0 200% opptil 100 EUR SPILL NÅ

Unibet

Unibet – God betting og live stream

Det er ikke mange norske spillselskaper som har et like godt rykte som Unibet. Når du spiller hos Unibet, vil du få odds over hele verden og muligheten til å se live streamet sport gratis. I tillegg kan alle nye norske kunder få en oddsbonus som gir en veldig fin start. Begynn å spille hos Unibet i dag hvis du har høye standarder for din spillopplevelse. Unibet er et av de beste bettingselskapene på markedet for norske spillere.

Odds og livestreaming i absolutt verdensklasse

Det er ikke mange bettingselskaper i Norge som har et bedre oddsutvalg enn hva tilfellet er med Unibet. Her finner du odds på alle tilgjengelige idretter med stort fokus på norsk idrett inkludert fotball og vintersport. Når det gjelder fotball, er det odds på alle de store ligaene og turneringene inkludert Eliteserien. Du kan også følge alle de norske stjernene i de utenlandske ligaene til høye odds.

Alle som liker e-sport vil også ha glede av Unibet. Det er odds på alle kjente e-sporter som CS:GO, League of Legends, Dota 2 og mye mer. I e-sport og massevis av andre sporter kan du også oppdage live odds. Det gir en helt annen action og Unibet har veldig gode forutsetninger for spesielt live betting.

Du kan også se livestreamet sport hos Unibet. Det blir spesielt når du ser kampen og kan plassere innsatsene dine samtidig. Unibet har også veldig gode rettigheter, noe som gjør det veldig bra å se sport her. Den lar deg se live sport gratis. Alle som har penger på spillekontoen sin hos Unibet har også lov til å se all livestreamet sport. Du finner alle kampene som vises på Unibet TV.

En app for mobilenheten din hos Unibet

Ønsker du en mer fleksibel spillopplevelse kan du laste ned Unibets app. Det vil gi deg tilgang til hele utvalget som tilbys av hele spillselskapet. Plasser odds uansett hvor du er med deres vellagde app. Den er perfekt når du ikke har tilgang til datamaskinen og appen fungerer like bra fra en smarttelefon som fra et nettbrett.

Vi setter pris på friheten som kan fås hos Unibet. Det er ikke bare en app som eksisterer for å spille fra mobilen, men det er også sjansen for å spille direkte fra Chrome, Safari eller en hvilken som helst annen mobilnettleser.

Lisensiert av Malta Gaming Authority

Unibet har sin spillelisens fra Malta Gaming Authority. Dette gjør at du som spiller alltid vil ha en trygg spillopplevelse. Det er nemlig tryggere å spille på et EU Casino enn et spillselskap som har lisens utenfor Europa.

Unibet er et trygt spillselskap som har et veldig godt rykte. Et etablert bettingselskap som Unibet er alltid et godt alternativ med tanke på sikkerhet. I tillegg er det også kundeservice tilgjengelig hele døgnet, som viser at bettingselskapet har gode ressurser. Du kan få hjelp fra supporten via live chat, e-post eller telefon. Siden det er åpent 24 timer i døgnet, spiller det ingen rolle hva klokken er.

Sammendrag av vår anmeldelse

Unibet er et av verdens beste spillselskaper etter vår mening. Det er mye å oppdage hos bettingselskapet hvis du ikke har spilt der allerede. Du kan bli medlem umiddelbart og ta del i en spillopplevelse som gir det lille ekstra med velkomstbonusen som tilbys nye kunder. Det er noe som vil gi en god start.

Du kan også oppdage odds og livestreaming på sitt beste. Derfor tror vi at du kommer til å ha en flott tid hos Unibet. Registrer deg i dag og oppdag selv sjarmen med å spille her.